STUDY VISITS IN DOBRICH, BULGARIA – 19-23 IULIE 202

STUDY VISITS IN DOBRICH, BULGARIA – 19-23 IULIE 202

Strengthening sustainable creative sector development by Bulgarian&Moldovan Study Visits

ACRONYM “SUCCES”

Vizite de studiu privind cele mai bune practici și oportunități de finanțare pentru IMM-urile din sectorul industriilor creative din Bulgaria, efectuate în cadrul proiectului „Consolidarea dezvoltării durabile a sectorului creativ prin vizite de studiu în Bulgaria și Moldova”

In perioada 19-23 iulie 2022 personalul Incubatorului de Afaceri Cahul, împreună cu 10 IMM-uri din regiunea Cahul din sectorul industriilor creative au efectuat o vizită de studiu în Dobrich, Bulgaria.

Participanții au avut posibilitatea de a face schimb de experiență și de a vizita afaceri cu profil similar din Bulgaria, de a stabili relații de parteneriat și colaborări.

Beneficiarii din Republica Moldova și alte IMM-uri locale din Dobrich, Bulgaria, au participat, de asemenea, la o expoziție de produse și au avut posibilitatea de a face schimb de experiență cu artizani din diverse sectoare ale industriei creative.

Proiectul „SUCCES: Consolidarea dezvoltării durabile a sectorului creativ prin vizite de studiu în Bulgaria și Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană EU4Business: inițiativa Connecting Companies (EU4BCC), care este gestionată de EUROCHAMBRES.