ZOE ROWYN

Fondat în 2019, Zoe Rowyn Bridal este un brand modern și inovativ de rochii de mireasă, care bucură femei din întreaga lume cu creațiile sale minimaliste dar extrem de sofisticate. Colecțiile noastre exprimă admirația designerului, Corina Culeva, pentru simplitatea senzuală, contrastând cu detalii dramatice.

Cu o viziune inovatoare și o obsesie clară pentru nevoile clientului, Zoe Rowyn dorește să ofere o experiență unică, în cadrul căreia miresele își pot cumpără ținutele de nuntă online.

Am valorificat practic splendoarea momentului pe care îl trăim și oportunitățile pe care le oferă astăzi tehnologia și am făcut ca rochiile Zoe Rowyn să poată fi purtate de femei din întreaga lume, fără a fi nevoie de prezența noastră fizică într-un anumit colț al lumii.

La un an de la lansare, tinutele Zoe Rowyn au fost deja purtate de mirese din Moldova, România, Portugalia, Germania, Danemarca, Suedia, Statele Unite ale Americii, Australia.

COMPANIA TEXITEH

Este o companie relativ tânără dotată tehnologic cu utilaje orientate spre mai multe domenii de activitate. Dispunem de lasere performante pentru tăiere și gravare, router CNC cu 3 axe, utilaje necesare pentru a produce obiecte volumetrice și combinate din lemn, PVC, plasticuri, polisterol etc.

Unul din scopurile noastre de bază este lărgirea parcului de utilaje, mereu noi și mereu orientate spre a face față tendințelor contemporane. Suportul oferit clienților noștri este consultarea, elaborarea maketelor și realizarea mostrelor, cu alte cuvinte de la idee până la materializarea lor in obiecte concrete.

POLITICA DESIGN

Politica Design studio a fost fondată în 2017 de Dmitri Moruz în Cahul, Moldova.
Firma se ocupă cu branding și suntem alături de clienți în tot parcursul creării identității corporațiilor de la lansarea brandului până integrare și supraveghere.

MILAV IT

Milav IT a fost înregistrată la sfârșitul anului 2016. Suntem companie parteneră al „Programului Învățământului Dual în IT” din orșul Cahul.

Desfășurăm activitatea în domeniul de realizare software-uri, implementare  programe informatice, aplicații web și aplicații telefonice, creare de pagini web de prezentare și webshopuri. Totodată oferim consultanță cu privire la găsirea cea mai optimă soluției software pentru afacerea clienților. Elaborăm designul și implementarea programelor după cele mai noi trenduri în domeniu.

Oferim cheia afacerii dumneavoastră în lumea on-line !

UNICORN ELI

Unicorn Eli – atelier de croitorie si design fondat la sfarsitul anului 2017.

ELI CAFE

Eli Cafe – Cafenea cu o ambianta placuta, bucate delicioase, este o afacere de familie. 

ELI CATERING

Eli Catering – Ne ocupăm de servicii catering. La noi găsești atmosferă plăcută, mâncare delicioasă, zonă pentru copii, wifi gratuit, curățenie și confort. 

EXPERT ACCOUNTING PRIM

Servicii de contabilitate

KIDS ACADEMY

La Kids Academy vei avea posibilitatea să călătorești imaginar. Studenții sunt familiarizați cu diferite culturi și tradiții. De asemenea, vor fi organizate cluburi conversaționale pe diferite tematici (călătorii, sport, culinărie, tehnologie, artă etc). Și, desigur, ne vom bucura împreună de sărbători, atât naționale, cât și internaționale.